Nieuwe website online

Het oude ontwerp van onze website ging al een tijdje mee.. het was tijd geworden voor een nieuwe behangetje en een likje verf her en der. De webmeester is tevreden over het resultaat en hij hoopt dat alle Bannink-Macher’s dit ook zijn.

De komende weken wordt er overigens (op de achtergrond) nog hard gewerkt aan de website. Hier kunnen jullie eventueel nog wat last van ondervinden, alvast onze excuses hiervoor.. maar het is gewoon even nodig. 😉

In het begin zal het misschien even zoeken zijn met de nieuwe look, maar we gaan er vanuit dat iedereen de weg snel zal vinden. Mocht dit niet het geval zijn, stuur dan even een e-mail naar de webmeester. Alle opmerkingen zijn van harte welkom!

6 reacties op “Nieuwe website online”


 1. Ralf

  Jan-Roelof liet mij al weten dat hij de foto’s niet terug kon vinden. Dit klopt, want deze zijn momenteel nog niet terug te vinden. Ze zullen zo snel mogelijk op de website worden toegevoegd!

 2. Beheerder

  Foto’s zijn inmiddels ook toegevoegd op de website! 😀

 3. Jan Roelof

  Hé Ralf,

  perfect dat de foto’s er nu alweer opstaan. Je bent sneller de de shuttles die je slaat!!! Ziet er allemaal goed uit. Mijn petje af!

  Nu nog even een mededeling: de vrijwilligersavond wordt gehouden op 30 mei 2008. Tijdstip en wat we gaan doen volgt allemaal nog. In juni is er voetbal, dus daarom eind mei. Kun je vast meenemen in de agenda.

  Groeten,
  Jan Roelof

 4. Ralf

  En bedankt hè!

  Voetbal? In juni? Wat bedoel je?

 5. Jan Roelof

  In juni is het EK voetbal. En ik heb begrepen dat er een aantal vrijwilligers bijzijn die graag voetbal kijken. Dus vandaar dat we de vrijwilligersavond maar even niet in juni organiseren. Ach, aan de andere kant……..
  Nee, hoor. De avond plannen we gewoon op 30 mei 2008. Dus houdt de agenda in de gaten voor meer info.

 6. Wim

  Beste Ralf,
  Mooie nieuwe website, met veel (meer) mogelijkheden. Ook het kunnen reageren op de stukjes is erg leuk. We kunnen weer trots zijn op……….. BC Bannink-MACH dus!

  Sportgroeten,
  Wim