Clubkampioenschappen 2008

Beste Machers,

Op zaterdag 29 maart 2008 worden ’s middags de jaarlijkse clubkampioenschappen afgerond in sporthal de Swaneburg. Naast de finales in het enkelspel worden net zoals vorig jaar op deze middag op ludieke wijze dubbelspelen georganiseerd.

De enkelspelen, verdeeld in de poules dames, heren, wedstrijdspeler en recreant worden in de weken voorafgaand aan deze dag op de trainingsavonden gespeeld. De finales van de enkelspelen vinden plaats op zaterdag 29 maart.

Binnenkort worden de aanmeldingsformulieren voor de enkel en de dubbels op ons prikbord in de sporthal opgehangen. We maken er een mooi en gezellig toernooi van dus… vergeet niet om je op te geven!

Wim Berends

1 reactie op “Clubkampioenschappen 2008”


  1. Jan Roelof

    Vergeet vooral niet dat er ’s avonds een gezellige avond wordt georganiseerd voor alle clubleden met partners. Je hoeft niet meegespeeld te hebben om hiernaar toe te komen!! Elk clublid met partner is welkom. Dit feest wordt gehouden in het Teuthuus (oude clubhuis Germanicus) en bevindt zich ca 300 m1 verderop. Houd dus het prikbord in de gaten om je op te geven en hoe laat het begint. We vragen een kleine bijdrage in de etenskosten (buffet) en drinken mag je zelf kopen…..