Bannink-Mach J1 – MSK J1

De wedstrijd is gespeeld op zaterdag 3 november in de Swaneburg te Coevorden.

In speelweek vijf van de competitie moesten de junioren aantreden tegen de junioren uit Musselkanaal. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden want wij hadden 1 punt meer dan Musselkanaal.

Ook vandaag startte Thomas als eerste heer. Zijn eerste game liep niet helemaal lekker, hij verloor deze met 7-21. In de tweede game waren beide spelers meer aan elkaar gewaagd en werden de rally’s langer. Het was een lange en slopende game voor beide spelers die Thomas net in de verlenging heeft verloren met 21-23.

Daarna was het de beurt aan Lisanne Nevels. Lisanne speelde een goede enkel, waarin de rally’s erg lang waren en beide spelers veel moesten lopen. Jammer genoeg heeft Lisanne haar enkel verloren in twee games met 11-21 en 6-21.

Lisanne Rohling startte vandaag als eerste dame. Zij verloor de eerste game met 11-21, maar in de tweede game zette zij het roer om. Lisanne won haar tweede game met 21-19. Hierdoor was de eerste derde game van vandaag een feit. In de derde game wisten beide spelers elkaar sterke en minder sterke kanten. Hierdoor waren sommige rally’s erg kort en andere bevatten minstens 20 slagen. Aan het eind van de derde game kon Lisanne minder met haar tegenstandster mee waardoor ze haar enkel net verloor met 14-21 in de derde game.

De laatste enkel werd ook vandaag weer gespeeld door Annemiek. De eerste game ging aardig gelijk op, maar Annemiek verloor deze met 17-21. In de tweede game zat Annemiek beter in het spel waardoor ze deze game relatief makkelijk won met 21-11. Hierdoor moest ook voor Annemiek de derde game de beslissing geven. Annemiek kwam slecht uit de start blokken in deze game. Ze keek al gauw tegen een 1-9 achterstand aan en ging de break in met een 3-11 achterstand. Haar tegenstandster liep nog verder uit tot 5-16, maar toen werd Annemiek wakker. Ze speelde de shuttles beter en hoger achterin op de backhand van haar tegenstandster, waardoor ze haar enkel toch nog heeft gewonnen met 21-19 in die derde game.

In de herendubbel ging het in de eerste game erg gelijk op, er werden van beide kanten mooie punten gemaakt, maar Thomas en Lisanne kwamen net te kort in deze eerste game. Ze verloren deze met 19-21. Ook werd de tweede game verloren, ditmaal met 11-21. De eerste game van de damesdubbel was vergelijkbaar met de eerste game in de herendubbel. Het ging gelijk op, maar ook Lisanne en Annemiek kwamen net te kort in de eerste game, zij verloren deze met 19-21. De tweede game begon net zoals de eerste, maar aan het eind kwamen Lisanne en Annemiek er net niet meer aan. Ze verloren deze met 15-21.

Het eerste gemengddubbel was ook vandaag weer het domein van de beide Lisanne’s. De eerste game hebben zij knap in de verlenging gewonnen met 23-21. De tweede game verloren zij met 14-21, waardoor ook deze partij beslist moest worden in een derde game. De derde game ging lang gelijk op, maar het eindsprintje van Lisanne en Lisanne was net niet genoeg. Ze verloren hun derde game met 16-21. Het tweede gemengddubbel werd gespeeld door Thomas en Annemiek. De eerste game verloren zij net met 15-21. In de tweede game waren de rally’s langer, maar had de tweede dame van Musselkanaal het spel van Annemiek beter door. Waardoor Thomas en Annemiek ook de tweede game verloren met 14-21.

Annemiek Wolting

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.