Jeugdtoernooi Bannink-Mach geslaagd

In sporthal de Swaneburg werd op zaterdag 10 maart het jaarlijkse jeugdtoernooi van de badmintonvereniging BC Bannink-Mach gespeeld. Niet alleen de eigen jeugdspelers meldden zich vanaf 09.00 uur, maar ook deelnemers van BV Dalen, de Racketeers uit Emmen, de BC Erica, de BC Forehand uit Klazienaveen, de BC Schoonebeek en B.E.C. uit Emmer Compascuum.

Met een totaal van 64 deelnemers was de opkomst iets lager dan voorgaande jaren, maar de inzet en spelvreugde was er niet minder om. De jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar streden in zes dubbelspel poules van verschillende sterkte om de ereplaatsen. Een aantal jeugdleden van Bannink-Mach had afgelopen jaar meegedaan met de regio-competitie en had al diverse jeugdtoernooitjes in de omgeving gespeeld. Met de daar opgedane ervaring werden de wedstrijden slim gespeeld. Voor vele jongere deelnemers (8-, 9- en 10-jarigen) was dit de eerste keer dat zij meededen met een jeugdtoernooi. Voor BC Bannink-Mach behaalden de volgende dubbels een beker: Francis Nijman/Diede Hobers (2e prijs), Wiljam van Dijk/Jorian Post (BEC, 3e prijs) en Stephanie Lankreijer/Emma Suurd (2e prijs).

Update (23.04.2012): De foto’s staan nu ook online!

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.