Staphorst A2 – Bannink-Mach A1

Deze wedstrijd is gespeeld in Meppel, (omdat de rest bezet was) in de Koedijkslanden.

Dylan was de eerste heer. De eerste set waren er veel fouten (niet getraind) en verloor daarom met 21-16. De tweede en derde set werden teruggepakt met beter spel. 8-21 en 14-21. Joyce was tweede. Ze maakte 7 domme fouten maar verder ging het haar heel gemakkelijk af. 3-21 en 5-21. Het stond nu 2-0 voor Bannink-Mach.

Kristel was de eerste dame. Soms was ze een beetje te snel bezig, maar alles was goed geplaatst en ze had mooie opslagen. 8-21 en 5-21 waren de uitslagen. Laura moest de laatste single spelen. Ze speelde goed, mooi gespreid, mooi hoog, goede opslagen hoog achterin. Weinig op aan te merken. Ze speelde 7-21 en 4-21. Het staat nu 4-0 en op naar de dubbels.

De herendubbel (Dylan en Joyce) liep vrijwel goed. Goede spreiding, maar in de 2e set teveel punten verloren. De tegenstanders begonnen er zelfs over te zeuren. De uitslagen waren 4-21 en 12-21. De damesdubbel (Kristel en Laura) ging heel goed. Maar ze stonden soms niet te kijken en het kon ook wat serieuzer. Toch goede uitslagen: 7-21 en 10-21.

De 1e mix (Dylan en Kristel) speelden ze als eerste samen. Dat zag je ook wel aan de moeilijke communicatie en de tegenstanders kwamen veel terug. Maar hier ook goede scores: 16-21 en 16-21. De 2e mix (Joyce en Laura) ging super. Alleen de gebruikelijke foutjes en de uitslagen waren: 4-21 en 6-21.

Bannink-Mach speelt weer goed en wint met 8-0.

Dylan Schlepers

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.