Bannink-Mach wint weer

Op zaterdag 15 december j.l. speelde het 1e badmintonteam van Bannink-Mach weer een thuiswedstrijd in sporthal De Swaneburg in Coevorden en won overtuigend met 7-1 van hekkensluiter Smash 5 uit Hoogeveen.

In een vrij eenzijdige wedstrijd werd alleen de enkelpartij van Jan Erik Westinga door een rugblessure en opgave in de 2e game verloren, nadat hij de 1e game gewonnen had (22-20,11-21 en 0-21). Egbert Wisman speelde een goede enkelpartij en won met afstand (21-13 en 21-15).

Esther Laan was in haar enkelpartij superieur en liet haar tegenstandster alle hoeken van de baan zien. Haar dropshots waren zo scherp, dat Jennifer er moedeloos van werd. Ook Linda Wijmenga speelde een degelijke enkelpartij en won voor het eerst en absoluut verdiend. Tegenstandster Manon had daar weinig tegen in te brengen (21-16 en 21-10).

In de herendubbel speelden Ralf Groeneveld en Egbert Wisman met inzet en veel power en hielden daarmee hun tegenstanders Kelvin en Alwin onder druk. Relatief eenvoudig werd in 2 games gewonnen (21-10 en 21-17). De damesdubbel was echt spannend tot aan het eind van de 3e game, want hierin was het krachtsverschil minimaal. Linda Pot en Linda Wijmenga waren op het eind het rustigst en wonnen (21-18, 18-21 en 22-20).

In het gemengd dubbel waren Esther en Ralf weer superieur. Tegenstanders Manon en Alwin ondergingen dit gelaten en konden alleen maar de shuttle oprapen en teruggeven(21-7 en 21-11). Iets meer tegenstand hadden Linda Pot en Egbert van Jennifer en Kelvin, maar ook zij konden de 7-1 stand niet meer veranderen (21-18 en 21-16).

Dick Groeneveld

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.