Bc Raak’m – Bannink-Mach A1

Vandaag 13-01-2008 vertrokken we om 8 uur naar Grou. Grou staat eerste in de poule en wij 2de. Hier volgt het verslag van een spannende competitiewedstrijd.

Eerst werden de enkels gespeeld, Jacco ging als eerste van start. Hij had een heel sterke tegenstander en had het er ook behoorlijk zwaar mee. Het ging wel iets beter dan de vorige wedstrijd tegen Grouw maar toch verloor hij de eerste game met 21-6. De tweede game was niet heel anders en verloor hij met 21-7.

Als tweede was Dylan aan de beurt. Dylan speelde goed maar verspilde toch een paar punten met een paar domme foutjes. Hij spreidde mooi maar was soms net te laat bij de shuttle. Hij verloor steeds net met 21-17 en 21-15.

Nu was het tijd voor de dames om eens te laten zien wat ze kunnen. De eerste dame was Joyce. Ze spreidde goed en hield haar tegenstandster goed achterin. Joyce won de eerste game met 7-21. Ook in de tweede game had ze niet al te veel moeite met haar tegenstandster en won ook de tweede game (5-21).

De laatste enkel werd gespeeld door Laura. Ook Laura speelde goed. De eerste game ging het een beetje gelijk op maar Laura was sterker met 17-21. De tweede game ging makkelijker en won ze ook met 9-21.

Na de enkels stond het dus 2-2 gelijk. Heel spannend dus! Alles hing dus van de dubbels af! Bannink-Mach ging voor de winst. Maar BC Raak’m ook…

De herendubbel werd gespeeld door Jacco en Dylan. De eerste game ging het wat moeizaam en Jacco kreeg toen ook wat last van zijn rug. Ze verloren de game met 21-9. De tweede game ging beter en werd er ook beter samengespeeld. De tegenstander won met geluk met 22-20.

De damesdubbel werd gespeeld door Joyce en Laura. Ze speelden goed samen en wonnen de eerste game dan ook met 9-21. In de tweede game maakten ze iets meer fouten omdat ze een beetje afgeleid werden door de spannende herendubbel van Jacco en Dylan, maar ondanks hebben ze wel gewonnen met 16-21.

Nu dan tijd voor de gemengddubbels. De eerste werd gespeeld door Jacco en Joyce. De eerste game ging een beetje moeilijk en er werden onnodige fouten gemaakt. Jacco’s opslag was zogezegd bagger. Ze verloren met 21-13. De tweede game ging iets beter en ook Jacco’s opslag was beter. Ze verloren alsnog met 21-17.

De tweede gemengddubbel werd gespeeld door Dylan en Laura. In de eerste game stonden ze een hele tijd achter maar bij 19-16 kwamen ze terug en wonnen ze met 20-22. De tweede game ging gelijk op en het was weer vechten voor de winst van de game en die winst ging uiteindelijk naar Dylan en Laura. (19-21)

Als je een beetje hebt meegeteld dan weet je dus dat Bannink-Mach A1 er 4-4 van heeft gemaakt! Het was een spannende en sportieve wedstrijd.

Groetjes van Jacco

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.