BC Assen J2 – Bannink-Mach J1

De wedstrijd is gespeeld op zondag 13 januari, in sporthal de Timp te Assen.

Na een ‘kleine winterstop’ mochten de junioren op zondag 13 januari aan de bak tegen Assen. Het team speelde in haar normale opstelling, dus met Thomas Oudhuis, Lisanne Nevels, Lisanne Rohling en Annemiek Wolting.

Thomas mocht ook in 2008, weer als eerste van start. Hij keek eerst tegen een achterstand aan, maar kwam later beter in de wedstrijd. De eerste game verloor hij met 16-21. De tweede game liep niet helemaal lekker. Thomas verloor deze game met 8-21.

Toen Thomas bezig was met zijn enkel, was ook Lisanne Nevels begonnen aan haar enkelpartij. Lisanne gaf haar tegenstander veel partij en liet hem veel lopen, maar toch verloor zij haar enkel. Zij verloor met 11-21 en 8-21.

Daarna was het de beurt aan Lisanne Rohling en Annemiek. Lisanne speelde een goede enkel, maar het tegenstander was gewoon een maatje te groot voor Lisanne. Desondanks speelde ze wel constant en heeft ze twee keer met 15-21 verloren. De laatste enkel van vandaag werd gespeeld door Annemiek. Annemiek liet haar tegenstandster veel lopen en bleef haar achterin het veld houden. Hierdoor won Annemiek haar enkel met 21-8 en 21-4.

Nu kwamen de dubbels, waarin wat goed gemaakt moest worden. Zowel de herendubbel als de damesdubbel waren vanaf het begin af aan spannende partijen en moesten beide beslist worden in drie games. Lisanne en Thomas verloren hun eerste game nipt met 19-21, de tweede wonnen zij met 21-17 en de beslissende derde game zat Thomas en Lisanne niet mee. Ze verloren deze game met 12-21. In de damesdubbel maakten Lisanne en Annemiek er in het begin een ‘potje’ van. Ze keken al gauw tegen een behoorlijke achterstand aan, maar aan het eind herstelden ze zich. Maar ze kwamen net tekort, de eerste game werd verloren met 19-21. De tweede game liep erg gelijk op, maar dit maal trokken Lisanne en Annemiek aan het langste eind. Ze wonnen de tweede game met 21-19. In de derde game stonden Lisanne en Annemiek lang wat punten voor, maar aan het eind trok Assen toch aan het langste eind. Ze verloren de derde game met 18-21.

Het eerste gemengddubbel werd gespeeld door de beide Lisannes. Ze verloren beide games, de eerste met 11-21 en de tweede met 13-21. Ook Thomas en Annemiek verloren hun gemengddubbel. De eerste met 17-21 en de tweede nipt in de verlenging met 23-25.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.