Bannink-Mach Jeugdtoernooi

Nu de Drenthecompetitie, een badmintoncompetitie voor beginnende jeugd in de regio Zuid-Oost Drenthe, is afgelopen, wordt wederom door badmintonvereniging BC Bannink-Mach een jeugdtoernooi georganiseerd in de sporthal De Swaneburg te Coevorden. De jeugdcommissie begroet aanstaande zaterdag (8 maart) deze keer jeugdleden in de leeftijd van acht t/m zestien jaar van de verenigingen Racketeers uit Emmen, BV Hardenberg, BV Dalen, BC Schoonebeek, B.E.C. uit Emmer-Compascuum, BC Erica, BC Forehand uit Klazienaveen en natuurlijk BC Bannink-Mach.

Het jeugdtoernooi, wordt in poules van diverse sterkten en leeftijden afgewerkt. Inschrijvingen vonden plaats in het dubbelspel zowel jongens-, meisjes- als gemengd dubbel

Het toernooi begint om ongeveer tien uur beginnen. Omdat de wedstrijden op tijd worden gespeeld, is de verwachting dat rond drie uur de organisatie de winnaars bekend kunnen maken. Het door Bannink Golfkarton gesponsorde jeugdtoernooi zal worden afgesloten met de uitreiking van bekers voor de winnaars en voor iedere deelnemer een blijvende herinnering.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.