Clubkampioenschappen uitgesteld

Onze vereniging houdt al sinds 1971 clubkampioenschappen, zelfs uw voorzitter heeft het genoegen mogen hebben zich tot twee keer toe clubkampioen te mogen noemen (die goede oude tijd), zie ook onze Wall of Fame.

In al die jaren is er twee maal niet om het kampioenschap gestreden, namelijk in 2005 en 2010 vanwege het 40, resp. 45 jarig bestaan van de vereniging.

Ook dit jaar zijn we voornemens om de een ieder de kans te geven zich tot kampioen te laten kronen. De planning was om dit op 6 april aanstaande te doen. Gezien het aantal inschrijven is er ook animo voor (maar het kan natuurlijk altijd meer).

Een dergelijk kampioenschap moet echter wel in waardige en bovenal gezellig setting gespeeld kunnen worden. Hier horen naast leuke, spannende en sportieve wedstrijden ook de mogelijkheid tot muziek en een lekker bakje koffie of andere versnapering bij. Helaas is dit nog niet mogelijk in onze eigen accommodatie, de reden is bekend. Ook het nuttigen van zelf meegebrachte versnapering op de tribune heeft geen goedkeuring gekregen van “de Swaneburg”. Jammer.

Als organisatie hebben we besloten om de kampioenschappen van 2013 wel te laten plaatsvinden, maar dan in de tweede helft van het jaar. De kampioenschappen zullen dus niet op 6 april aanstaande gespeeld worden. Een ieder heeft dus extra tijd om zich volledig voor te bereiden op deze titelstrijd.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.