Digitale ledenpas

Al bijna anderhalf jaar ontvangen alle nieuwe leden van de bond een digitale Badminton Nederland Pas. Dit proces verloopt naar ieders tevredenheid. Zoals eerder aangekondigd zullen alle personen die per 1 januari 2014 lid zijn van Badminton Nederland een nieuwe digitale Badminton Nederland Pas ontvangen. Om dit mogelijk te maken is het noodzakelijk dat in de database het e-mailadres van de leden opgenomen is. Verenigingen worden verzocht om ervoor te zorgen dat voor alle leden van hun vereniging het e-mailadres per 1 november a.s. ingevoerd zal zijn in LA-Online. Badminton Nederland zal de e-mailadressen van de leden gebruiken binnen de wettelijke geldende normen inzake bescherming van persoonsgegevens.

Heeft u geen digitale ledenpas ontvangen, stuur dan via het contactformulier op onze website een mail aan de ‘ledenadministratie’.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.