Competitie, de laatste loodjes!

De meeste teams spelen nog 1 á 2 wedstrijden en dan is de competitie voor het seizoen 2013/2014 is al weer voorbij. Hierbij de tussenstanden bijgewerkt tot 17 januari 2014.

Team Bannink-Mach S1
Komend weekend nog uitwedstrijd tegen Assen en volgend weekend de laatste thuiswedstrijd tegen Meteoor. De laatste 2 teams in deze klasse zullen degraderen. Dus helaas volgend seizoen een stapje terug naar de 2e klasse.

Bannink-Mach S1

Team Bannink-Mach J1
Helaas waren er bezettingsproblemen aan het begin van het seizoen, waardoor er uiteindelijk te weinig spelers beschikbaar waren om aan dit seizoen te beginnen.

Team Bannink-Mach J2
Dit seizoen maar 1x verloren thuis tegen Drachten. Verder 3x gelijk en verder alleen maar overwinningen. Met nog 1 wedstrijd te spelen komend weekend uit tegen Bedum moet het veiligstellen van de 2e plaats het doel zijn. In ieder geval een keurig resultaat.

Bannink-Mach J2

Team Bannink-Mach J3
Dit team speelde vorig seizoen nog in de beginnerscompetitie 4e klasse G. Het kampioenschap werd toen binnengehaald door een net iets beter gamesaldo als de uiteindelijke nr.2. Dit seizoen voor het eerst meegedaan aan de standaard competitie. Met nog een uitwedstrijd tegen Meppeler Meppers en de laatste thuiswedstrijd tegen Meteoor moet het mogelijk zijn om de huidige 3e plaats vast te houden. Prima resultaat!

Bannink-Mach J3

Team Bannink-Mach J3 (beginnerscompetitie)
Met nog een thuiswedstrijd tegen De Slagen die in Emmen (Bargeres) wordt gespeeld en nog een uitwedstrijd tegen Forehand zit de competitie er ook voor dit team bijna op. In deze competitie zijn er teveel grote uitslagen, doordat er een aantal teams te ver bovenuit steken. Hopelijk volgend jaar een competitie met meer teams van een gelijkwaardig niveau.

Bannink-Mach J3 (beginnerscompetitie)

Team Bannink-Mach J4 (beginnerscompetitie)
Dit team heeft voor het eerst meegedaan aan deze competitie. Hier steekt de Racketeers er echt bovenuit en zal kampioen worden. Bannink-Mach zal samen met Smash uit Hoogeveen strijden om de 2e plaats in deze poule. Volgend weekend voor dit team de laatste wedstrijd thuis tegen Staphorst.

Bannink-Mach J4 (beginnerscompetitie)

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.