Geslaagd badminton jeugdtoernooi

In de sporthal de Swaneburg in Coevorden begon afgelopen zaterdag 15 maart om 10.00 uur ons jaarlijkse jeugdtoernooi. Naast de eigen jeugd hadden zich ook deelnemers van omliggende badmintonverenigingen uit Hardenberg, Dalen, Erica, Borger, Emmen en Klazienaveen aangemeld.  Met een totaal van 50 deelnemers was de opkomst ietsjes minder dan in voorgaande jaren maar de inzet en spelvreugde waren er niet minder om!

Jongens en meisjes in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar streden in zes dubbelspel poules van verschillende sterkte om de ereplaatsen.

De volgende jeugdleden van onze vereniging wisten een beker te bemachtigen:  Ivar Esders/ Wilco Frank (1e  prijs), Sander de Jonge/ Kevin van Dijken, Christel Lankreyer/ Stephanie Lankreyer (2e prijs) en Isabel Redder/ Milan Maatje (3e prijs). Onze meisjes Erina Steghuis/ Marit Lok, Ilsa Lok/ Francis Nijman kregen een herinneringsvaantje!

Al met al was het een geslaagd toernooi met dat volgend jaar zeker herhaald gaat worden! De foto’s van het toernooi kun je hier bekijken.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.