Toernooi Klazienaveen

Afgelopen zondag (6 april 2014) was het jaarlijkse toernooi in Klazienaveen. Dit jaar werd het toernooi georganiseerd door BC Forehand (Klazienaveen), BC Erica en BC Schoonebeek. De opkomst was zeer groot en daarmee een geslaagd toernooi. BC Bannink-Mach deed mee met 7 teams, namelijk: Anouk & Dilara, Dylan & Wiljam, Simone & Minke, Isabel & Milan, Ilse & Francis, Kevin & Sander en Erina & Marit.

Er werd gespeeld in vier verschillende poules waardoor ook onze eigen leden tegen elkaar moesten spelen. Aan het einde van het toernooi kreeg iedereen een mooie medaille en vielen twee teams van Bannink-Mach in de prijzen. Anouk en Dilara zijn derde geworden in hun poule D en Wiljam en Dylan zijn eerste geworden in poule C.

Al met al was het een zeer geslaagde dag en kijken we uit naar het volgende toernooi! Klik hier voor wat foto’s.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.