Sportkrant 2014-2015

We staan weer met een mooi stukje in de Sportkrant 2014-2015 van Coevorden Huis aan Huis. Hieronder de inhoud van het stuk.

Een sportieve uitdaging bij Bannink-Mach

Coevorden – Al geruime tijd op zoek naar een leuke sportieve uitdaging? Het niveau van de gemiddelde `camping badmintonner’ willen ontstijgen? Kom dan eens langs bij Badmintonvereniging Bannink-Mach.

De langst bestaande badmintonclub van Drenthe viert volgend jaar haar 50-jarig bestaan en is een trotse vereniging, waar veel badmintonners met heel veel plezier hun shuttletje slaan en hebben geslagen. In sporthal De Swaneburg biedt Bannink-Mach sporters de gelegenheid om zich op twee gezellige avonden in de week uit te leven in deze fantastische, inspannende en tegelijk ontspannende sport. Tijdens de speelavonden kan gebruik worden gemaakt van deskundige training voor de beginnende en gevorderde badmintonner.

Bannink-Mach speelt mee in de regiocompetities met zowel senioren en jeugdteams. Deze wedstrijden worden in de weekenden gespeeld van september tot en met januari. Daarnaast kan worden deelgenomen aan toernooien. Een jaarlijks `uitstapje’ is het internationale badmintontoernooi in Nordhorn.

Zoals overal geldt, de jeugd heeft de toekomst. Bannink-Mach is dan ook trots op haar jeugdleden. Evenals de senioren hebben zij de gelegenheid om twee keer per week hun badmintonvaardigheden te verbeteren en de spelvreugde te vergroten. Een jaarlijkse mijlpaal is het eigen jeugdtoernooi, waaraan veel kinderen uit de regio aan deelnemen. Op maandag 15 september wordt een inloop-avond gehouden waar iedereen vanaf 19.30 welkom is.

[bron: coevordenhuisaanhuis.nl]

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.