Competitiezaken seizoen 2014-2015

Een kort verslag van onze competitieleider over het afgelopen competitieseizoen 2014-2015.

Bannink Mach BC 1 (2e klasse ZZ afd.B)

Een heel seizoen in de middenmoot meegedraaid. Aan het eind zijn een aantal wedstrijden te ruim verloren, waardoor uiteindelijk een 7e plaats op de ranglijst is behaald. Helaas is dit een degradatieplaats. Volgend seizoen spelen in de 3e klasse. Hopelijk wordt promotieaanvraag toegekend, zodat nogmaals een seizoen in de 2e klasse kan worden gespeeld.

Competitie Regio Noord 2014-2015 - BANNINK-MACH BC 1

Bannink Mach BC J1 (U17 2e klasse gemengde teams afd.C)

Voor het eerst in deze klasse meegedaan. Tevens voor de eerste keer als gemengd team, waardoor ook mix-wedstrijden zijn gespeeld. In het begin van de competitie moest men even wennen aan deze manier van spelen. Toch werden de nodige punten verzameld. Uiteindelijk is de 5e plaats een goed resultaat.

Competitie Regio Noord 2014-2015 - BANNINK-MACH BC J1

Bannink Mach BC J2 (U15 3e klasse meisjesteams afd.A)

Alle spelers kwamen vanuit U13 of vanuit de starterscompetitie. Op voorhand al een jaar van gewenning. De meeste tegenstanders waren gewoon te sterk. Toch zijn er partijen gespeeld die behoorlijk gelijk opgingen. Met de opgedane ervaring moet het mogelijk zijn om volgend seizoen meer punten te behalen.

Competitie Regio Noord 2014-2015 - BANNINK-MACH BC J2

Bannink Mach BC J3 (4e klasse B)

Een aantal spelers gingen voor het eerst competitie spelen. Eén tegenstander stak er bovenuit en won alle wedstrijden en werd terecht kampioen. Maar de Bannink-Mach spelers hebben in ieder geval enthousiast meegedaan aan deze competitie. Plezier staat dan ook altijd voorop. Uiteindelijk een 4e plaats met een kleine achterstand op de andere teams.

Regio Noord Jeugd Beginners Competitie 2014-2015 - BANNINK-MACH J3

Hopelijk volgend seizoen nog meer van die enthousiaste competitiespelers. Door het meedoen aan de competitie wordt je als speler in ieder geval sterker.

Groetjes,
Bert Anholts

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.