Gerard Mars 40 jaar bij Bannink-Mach

Onlangs was het feest in huize Mars, omdat Gerard 40 jaar actief lid is van de oudste badmintonclub van Drenthe.

Het bestuur had zichzelf op de koffie uitgenodigd om dit heuglijke feit op passende wijze te vieren. Het werd een bijzondere en gezellige avond, waarin vele oude koeien uit de sloot werden gehaald en heel veel namen de revue passeerden.

40_jarig_jubileum_gerard_mars_taart2.jpg

Aan het begin van de avond werden aan Gerard naast de felicitaties enkele blijvende herinneringen aangeboden in de vorm van een mooie kristallen vaas met bloemen, waaronder een ovaal spiegeltje met inscriptie. Verder was er veel waardering voor de bijzondere oorkonde, aangeboden en verzorgd door de Nederlandse Badminton Bond uit Nieuwegein, welke we hieronder hebben afgebeeld.

40_jarig_jubileum_gerard_mars.jpg

Een van de hoogtepunten uit de “carrière” van Gerard was de finale om het clubkampioenschap tegen Bert Kluitenberg. Ondanks het gekrijs van Els en Grietje langs de kant, bleven zij elkaar afmatten en won Bert uiteindelijk met een gering verschil.

Aan het eind van de omgevlogen feestelijke avond werd Gerard bedankt voor alles wat hij voor de vereniging heeft betekend en werden hem en zijn vrouw Els nog vele gezonde en bijzondere jaren toegewenst met dank voor hun gastvrijheid.

Vorig jaar vierde de club uitbundig het 40 jarig jubileum en ruim een jaar later is Gerard de eerste, die deze unieke prestatie van formaat neerzet en daarmee veel respect afdwingt bij alle overige leden. Hij werd op de clubavonden, waar hij bijna nooit ontbreekt dan ook veelvuldig en hartelijk gefeliciteerd en pronkte daarbij in de nieuwe en exclusieve outfit, die hij van de club aangeboden kreeg.

Tekst op de oorkonde:

Oorkonde

GERARD MARS

AL 40 JAAR ACTIEF LID EN
EEN KANJER IN BADMINTONLAND

In zijn nog steeds actieve badmintonleven heeft Gerard zo’n 4.000.000 shuttles geslagen, goed of minder goed, maar met een gedreven passie en doorzettingsvermogen.
Als trouw en voorbeeldig lid van de badmintonclub Bannink-Mach uit Coevorden heeft hij inspanning omgezet in ontspanning en gezelligheid en was er eigenlijk altijd.
Een sportieve prestatie van formaat en uniek in Nederland!!
Bovendien was hij er ook altijd vóór zijn club, waarvan hij zo goed als de gehele geschiedenis heeft meegemaakt.

De Nederlandse Badmintonbond bedankt hem voor zijn trouw en inzet en feliciteert hem (en zijn vrouw) van harte met dit unieke feit en wenst hem nog vele gezonde en sportieve jaren toe.

Directie N.B.B.

Geert Jan Venekamp

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.