Toernooi voor jonge badmintonners

Het jaarlijkse toernooi van badmintonvereniging Bannink-Mach is afgelopen zaterdag gespeeld in sporthal De Swaneburg.

Naast de eigen jeugd hadden zich ook deelnemers van BV Hardenberg, BV Dalen, De Racketeers uit Emmen, BC Schoonebeek en BC Erica opgegeven. Het jeugdtoernooi is bedoeld voor beginnende jeugdspelers en jeugdspeelsters, die in de door de Racketeers opgezette regiocompetitie hebben gespeeld. Met een totaal van 76 deelnemers werd met veel inzet en spelvreugde gespeeld. De jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar streden in zeven dubbelspel poules van verschillende sterkte om de ereplaatsen. De wedstrijden werden op tijd gespeeld en zo kon om 14.30 uur de prijsuitreiking plaatsvinden.

imgp0936

Tijdens dit jeugdtoernooi ging de badmintonvereniging uit Hardenberg met de meeste bekers naar huis, maar ook de eigen jeugd van BC Bannink-Mach viel in de prijzen. Maaike Hofstede / Wesley Anholts (derde prijs), Marieke en Karlijn Oosterloo (tweede prijs) en Laura Renting / Linda Gommers (BC Schoonebeek) bleven ongeslagen en wonnen de eerste prijs. Naast de beschikbare bekers voor de beste drie van iedere poule werd aan iedere deelnemer een herinneringsvaantje uitgereikt. Samen met de plaatselijke hoofdsponsor Bannink Golfkarton en vele enthousiaste vrijwilligers hoopt badmintonvereniging BC Bannink-Mach dit jeugdtoernooi ook in de toekomst nog te kunnen houden.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.