Bahosa 5 – Bannink-Mach 2

Net niet genoeg…

Een mooie zondagmiddag in september, team twee van Bannink-Mach op visite in Hoogezand. Onze invaller Dick had zich in ieder geval, door in te vallen, verzekerd van de jaarlijkse wok. Edwin, Jan-Roelof en Diny, hadden andere belangrijke zaken te doen, dus moesten wij het waarmaken. Wij, Thea, Anja, Dick en Wim trokken naar het Groningse voor een leuke middag badminton. We zijn gepromoveerd naar de 2e klasse afdeling C en zouden eens laten zien hoe badminton gespeeld moest worden. Ondank onze strategische plannen verloren we met 5-3. Maar… met de nieuwe puntentelling is dat al snel drie punten meer dan het eerste team, die ook diezelfde middag, dezelfde sporthal, in dezelfde klasse mocht uitkomen tegen Bahosa 4.

Wim verloor, zoals verwacht, zijn single, Dick daarentegen deed wat we hem gevraagd hadden en won uiteraard in twee games zijn single. Thea verloor in twee games en ook Anja verloor haar single. Anja had een aantal jaren niet gespeeld, maar het leek of ze nooit weggeweest was. En…. het kan alleen nog maar beter worden, dat belooft wat voor Bannink-Mach 2.

Wim en Dick verloren de herendubbel in drie games (de laatste in de verlening) hun partij. Dus het was inmiddels 4-1 voor Bahosa. Wat te doen. Winnen lukt niet meer, dan maar maximaal punten scoren. De dames verloren ook nog eens in twee games hun dubbel. Hierna volgden onze beste partijen, de mixen. De eerste mix, Thea en Wim, werd in drie games, met een verlenging in de laatste game, gewonnen. De tweede mix werd ook in drie games door Anja en Dick gewonnen. Het werd dus 5-3 voor Bahosa, maar toch nog even drie puntjes voor Bannink-Mach 2.

De return is alweer eind deze maand en hier kunnen Edwin, Jan-Roelof en Diny hun waarde voor het team bewijzen. Nee… dat gaan we winnen, we zullen zien…

Wij dus om 17.30 uur op weg naar een ietwat verlate zomibo…

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.