Nipt verlies voor Bannink-Mach 1

Tijdens de eerste thuiswedstrijd afgelopen zaterdag in sporthal De Swaneburg verloor het eerste team van Bannink-Mach met het kleinstmogelijke verschil van Bahosa 4 uit Hoogezand. Na twee verloren uitwedstrijden is dit nieuwe team nog zonder punten, maar ziet het ernaar uit, dat de eerste punten niet meer lang op zich laten wachten. Steeds beter raakt men op elkaar ingespeeld en dat moet succes geven.

De heren Ralf Groeneveld en Egbert Wisman begonnen met hun singles goed en wonnen resp. met 21-17 / 21-10 en 21-14 / 21-13.

De dames Linda Pot en Linda Wijmenga hadden het aanzienlijk moeilijker en konden niet op tegen de spelvastheid en routine van hun tegenstandsters. Zij verloren hun singles met resp. 16-21 / 13-21 en 13-21 / 17-21, maar deden veel ervaring op.

In een spannende dubbel wisten Jan Erik Westinga en Ralf Groeneveld uiteindelijk in de 3e game de winst naar zich toe te halen, 21-16 / 20-22 en 22-20.

Vooral in de 2e game van de damesdubbel was het grote verschil in ervaring duidelijk merkbaar en helaas kwamen de beide Linda’s er niet aan te pas, 19-21 en 8-21.

Net als vorige week in Veendam moesten de mixen de beslissing brengen. Hoewel Linda en Egbert zich hevig verzetten en heel dicht bij de winst kwamen (en dus bij een gelijkspel), ging ook hun mix nipt verloren, 19-21 en 20-22, waarmee de 3-5 eindstand een feit werd. Twee weken geleden werd uit nog met 8-0 van deze tegenstander verloren.

Dick Groeneveld

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.