SV Meteoor J2 – Bannink-Mach J1

De wedstrijd Competitieverslag SV Meteoor J2 tegen BC Bannink-Mach J1 is gespeeld op zondag 23 september in de Sorghvliethal te Veendam.

Op zondag 23 september begon ook voor de Junioren van Bannink-Mach het competitieseizoen. Dit jaar spelen in Bannink-Mach J1 Thomas Oudhuis, Lisanne Nevels, Lisanne Rohling en Annemiek Wolting.

De opstelling voor deze wedstrijd luidde als volgt:

– 1e heer Thomas Oudhuis
– 2e heer Lisanne Nevels
– 1e dame Lisanne Rohling
– 2e dame Annemiek Wolting
– herendubbel Thomas en Lisanne N
– damesdubbel Lisanne R en Annemiek
– gemengddubbel 1 Lisanne en Lisanne
– gemengddubbel 2 Thomas en Annemiek

Het was aan Thomas de eer om als eerste van start te gaan in dit competitieseizoen. Voor Thomas is dit het eerste seizoen dat hij competitie speelt. In de eerste game kon je merken dat hij wat zenuwachtig was en hij verloor deze game met 7-21. In de tweede game herstelde hij zich en de rally\’s werden spannender en langer. Jammer genoeg verloor hij deze game alsnog met 14-21.

Daarna was het de beurt aan Lisanne Nevels. Lisanne die al meerdere jaren meegaat, had niet veel moeite met haar tegenstander. Lisanne won haar partij dan ook met 21-11 en 21-11.

Hierna was het de beurt aan Lisanne Rohling. Lisanne begon haar wedstrijd sterk, maar kreeg het midden in de 1e game erg benauwd. Ze verloor de eerste game met 8-21. In de tweede game kon Lisanne er niet meer aan te pas komen en verloor ook deze game met 8-21.

In de laatste enkelpartij was het de beurt aan Annemiek. Annemiek die in de eerste game moeite had met haar tegenstandster, verloor deze game met 11-21. Gelukkig herstelde ze zich in de tweede game en zette haar verlies in de eerste game recht met een winst in de tweede game van 21-16. De derde game werd een slopende game met lange rally\’s waar beide speelsters erg aan elkaar gewaagd waren. Jammer genoeg verloor Annemiek toch haar partij in de derde game met 14-21.

Daarna waren de dubbels aan de beurt. Lisanne Nevels en Thomas waren als eerst aan de beurt. Het was een spannende partij, maar toch trokken de Veendammers aan het langste eind. Lisanne en Thomas verloren hun dubbel met 14-21 en 16-21.

Lisanne Rohling en Annemiek speelden de damesdubbel. Lisanne die het nog steeds erg benauwd had, had moeite met het snelle spel van de Veendammers. Hierdoor konden Annemiek en Lisanne niet hun normale spel spelen, waardoor ze hun dubbel verloren met 13-21 en 4-21.

De twee laatste partijen waren de gemengddubbels. Lisanne en Lisanne speelden het eerste gemengddubbel. De eerste game liep niet zo als het wezen moest en werd verloren met 6-21. Na een teambespreking, volgde er een spannende tweede game. Jammer genoeg werd deze net verloren met 16-21.

Het laatste gemengddubbel werd gespeeld door Thomas en Annemiek. Thomas en Annemiek begonnen scherp en namen al gauw een kleine voorsprong. Toch werd de eerste game in de verlenging verloren met 22-20. De tweede game ging ook gelijk op, maar Meteoor trok net aan het laatste eind, waardoor de tweede game werd verloren met 17-21.

De junioren zijn het competitieseizoen dus begonnen met een 1-7 verlies. Hopelijk wordt er zaterdag 29 september a.s. gewonnen van de Racketeers.

Annemiek Wolting

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.