Gelijkspel voor Bannink-Mach 1

Vrijdagavond 7 december werd de uitwedstrijd tegen Erica BC 2 gespeeld. Het was een inhaalwedstrijd, want de wedstrijd had op zaterdag 24 november gespeeld moeten worden. De wedstrijd werd gespeeld met Ester, Mirjam, Egbert en invaller Wim. De beide andere heren van het eerste team konden niet, Jan-Erik vanwege een congres in het zuiden van het land en Ralf had nog last van zijn blessure.

Egbert speelde een sterke partij, maar moest het in de derde game op het nippertje afleggen tegen zijn opponent. Wim speelde zijn singel niet slecht, maar verloor desondanks in twee games. Inmiddels stonden we met 2-0 achter en was het de beurt aan de dames. Ester won zeer overtuigend en makkelijk haar partij. Mirjam speelde ook goed en won ook, maar kreeg aan het begin van de tweede game duidelijk meer tegenstand. Inmiddels was het 2-2.

De herendubbel had beter verdiend, maar werd in drie games door Egbert en Wim verloren. De dames echter wonnen weer zeer gemakkelijk en overtuigend hun partij. Stand 3-3 met de mixen nog te gaan. Mirjam en Egbert speelden goed, maar niet goed genoeg en verloren hun partij. Ester en Wim wonnen de eerste, verloren de tweede en na enig intern beraad en afstemming werd de derde game uiteindelijk toch gewonnen. Wim blij dat hij toch nog een puntje kon bijdragen. Eindstand 4-4 met dank aan beide dames Ester en Mirjam die allebei hun klasse toonden op deze avond. Na het bekende nazitten in de kantine van Erica gingen we om 23.30 uur weer naar Coevorden. Op zaterdag 19 januari 2008 zien we Erica thuis en dan kijken of dan een overwinning gehaald kan worden. Met 31 punten uit 8 wedstrijden is het eerste team een klein stukje naar boven opgeschoven naar een gedeelde vierde plaats (van de zeven).

Wim Berends

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.