Bannink-Mach A1 – Nijeveen A3

De wedstrijd is gespeeld op zaterdag 15 december 2007 in de Swanenburg, Coevorden. Het aspiranten team moest tegen Nijeveen. Ze hadden een goed gevoel en wilden heel graag met 8-0 winnen. Maar dat liep toch wat anders.

Jacco was eerste heer. De eerste game was zwaar voor Jacco, het was ook heel spannend. Jacco stond eerst achter maar wist toch te winnen met 26-24. De tweede set ging beter en die won hij met 21-10. Daarna moest Dylan aan zijn enkel beginnen. Ook hij had moeite met zijn tegenstander. Hij sloeg veel uit en verspilde veel punten. Hij verloor met 21-19. De tweede set ging wat beter maar hij verloor toch met 21-19. De stand was 1-1.

Kristel speelde eerste dame. Ze speelde goed, maar maakte een paar foutjes. Maar door een goed spel won ze toch met 21-5. Ook de tweede set ging goed, ze won ruim met 21-4. Laura moest daarna spelen. De tegenstander had er weinig zin in en bood Laura weinig weerstand. Ze won met 21-2. Ook de tweede set was er weinig weerstand en Laura won met 21-3. Het stond nu 3-1 in het voordeel van Bannink-Mach.

Nu kwamen de heren en dames dubbels aan bod. Eerst moesten Jacco en Dylan spelen. Dylan wou nu winnen en dat lukte ook met 21-8. De tweede set ging ietsje minder, maar ook die wonnen ze met 21-13. De partij van Kristel en Laura verliep goed maar ze deden niet zo serieus mee. Ze wonnen met 21-4. De tweede set ging ook naar Kristel en Laura maar nu met 21-5. Alleen de communicatie was niet helemaal zoals het moest. Het was 5-1 voor Bannink-Mach.

Als laatste werden de mix-partijen gespeeld. Kristel die met Jacco speelde moesten als eerste. In de eerste set was de communicatie niet zoals het wezen moest. Toch speelden ze en wonnen met 21-14. De tweede werd er meer overlegt en geplaatst. Ze wonnen met 21-9. Dylan en Laura moesten de laatste partij spelen. Het ging goed en dat was te merken want ze wonnen met 21-5 en 21-6. Bannink-Mach heeft een goede wedstrijd gespeeld en won met 7-1.

Laura Renting

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.