BC GO J4 – Bannink-Mach J1

De wedstrijd is gespeeld op zaterdag 15 december, in de Swaneburg te Coevorden.

In speelweek 10 van de competitie moesten de junioren aantreden tegen Groningen. Lisanne was weer hersteld van haar operatie, maar nu was Annemiek ziek. Maar gelukkig was Gert-Jan weer beschikbaar. De junioren werden vandaag vertegenwoordigd door Thomas, Gert-Jan en de beide Lisannes.

Als eerste ging Thomas van start. Hij begon heel sterk en won de eerste game met 21-16. De tweede game ging wat minder goed. Thomas verloor met 11-21. De derde game was zeer spannend. Het liep erg gelijk op. Jammer genoeg kwam Thomas net iets tekort. Hij verloor met 18-21.

Ongeveer gelijk met Thomas ging Gert-Jan van start. De eerste game ging wat moeizaam en Gert-Jan verloor met 10-21. In de tweede game kwam hij mooi op dreef, maar kwam net wat tekort. Hij verloor deze game met 17-21.

Toen de dames enkels. De eerste werd gespeeld door Lisanne Nevels. Ondanks dat haar tegenstandster sterk was, won ze de eerste game met 21-18. De tweede game ging iets minder goed. Ze verloor met 11-21. Alweer een derde game. Lisanne Nevels gaf haar tegenstandster nog veel partij maar ze verloor toch nog met 12-21.

De laatste enkel werd gespeeld door Lisanne Rohling. De eerste game had ze er wat moeite mee, ze verloor met 8-21. De tweede game liep alweer stukken beter, maar ze verloor nipt. De tweede verloor zij met 18-21.

Nu dan de dubbels, vol goede moed waren we van plan toch nog met 4-4 gelijk te spelen. Thomas en Gert-Jan begonnen. Ze hadden veel tegenstand tegen de heren uit Groningen. Ze verloren beide games, de eerste met 16-21 en de tweede met 17-21. De damesdubbel ging behoorlijk moeizaam. De beide Lisannes verloren met 9-21 en 13-21.

Nu stond het al 6-0 voor de Groningers. Nog met goede moed begonnen Thomas en Lisanne Nevels aan de mix. Het ging mooi tegen elkaar op, maar ze verloren uiteindelijk met 15-21 en 19-21.

Gert-Jan en Lisanne Rohling moesten de laatste partij spelen. Er zaten soms mooie en spannende rally’s tussen, maar ze gingen toch tenonder met 11-21 en 9-21.

Dit leverde voor de junioren een 8-0 verlies op tegen de koploper. De wedstrijd van 5 januari is al gespeeld, de volgende wedstrijd van de junioren is op zondag 13 januari tegen Assen.

Lisanne Rohling

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.