SV Griffioen A2 – Bannink-Mach A1

De wedstrijd is gespeeld op 8 december 2007 in Wolvega.

Vandaag mochten wij als aspirantenteam aantreden tegen Griffioen. Dit deden wij met Jacco, Kristel, Joyce en Laura.

Jacco was eerste heer. Dus mocht als eerste beginnen. Hij speelde goed en won de eerste game met 21-15. De tweede game werd hij al wat warmer. Deze game won Jacco met 21-8. Toen mocht Kristel. Het ging goed. Kristel won eenvoudig met 21-3 en 21-4.

Als eerste dame mocht Joyce spelen. Joyce had weerstand, of terwijl het was voor Joyce een makkie! De eerste game won ze met 21-4. De tweede game kon Joyce niet voorkomen, dat ze met 21-0 won, ze moest een punt prijs geven. Of terwijl de tweede game won Joyce met 21-1. De laatste enkel werd gespeeld door Laura. Laura verveelde zich wat door haar iets wat mindere tegenstandster, waardoor ze soms wat domme puntjes weggaf. Maar desondanks won Laura behoorlijk eenvoudig met 21-7 en 21-8.

Na de enkels stonden we dus al met 4-0 voor. Toen begonnen Jacco en Kristel aan de damesdubbel. Het ging best goed en ze wonnen beide games, de eerste met 21-12 en de tweede met 21-13.

Daarna mochten Joyce en Laura de damesdubbel spelen. Het ging erg goed, mede door de ruzies aan de kant van de tegenstanders. Joyce en Laura lieten zich hierdoor niet gek maken en wonnen met 21-2 en 21-4.

Het was nu al 6-0 en we voelden dat het makkelijk 8-0 kon worden, dus dat deden we dan ook maar. Jacco en Joyce speelden het eerste gemengddubbel, deze werd gewonnen met 21-5 en 21-10. Het tweede gemengddubbel werd gespeeld door Kristel en Laura, ze hadden weinig weerstand. De eerste game werd gewonnen met 21-6 en de tweede met 21-7.

Kristel Welink

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.