Clubkampioenschappen en feestavond

Aanstaande zaterdag 29 maart wordt van 13.00 tot 17.00 uur in de Swaneburg gestreden om het clubkampioenschap (enkelspel) van BC Bannink-Mach en dus vermelding in de Wall of Fame. Naast de finales van het enkelspel heeft het bestuur wederom op ludieke wijze dubbelspelen georganiseerd. Overbodig te vermelden is dat er weer grandioze prijzen te winnen zijn.
Heeft je tegenstander deze middag geen weerstand kunnen bieden, wellicht neemt hij in de “derde helft” (op de feestavond) vocaal revanche.

Bijna aansluitend aan de clubkampioenschappen wordt de jaarlijkse feestavond gehouden. Deze is voor iedereen en je mag ook een introducé (je partner o.i.d.) meenemen. De avond is in het Teuthuus (oude Germanicus gebouw) en begint om 19.00 uur. Er is een chinees buffet, dus je hoeft van te voren niet te eten. We vragen een kleine eigen bijdrage van 5 euro per persoon en je betaald natuurlijk je eigen drinken. Er zullen ook pinda’s zijn… We hebben een heuse dj gevraagd die op deze avond komt draaien. Op deze avond zullen natuurlijk ook de clubkampioenen gehuldigd worden en is er de prijsuitreiking van de dubbelspelen.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.