Kersttoernooi

Op 15 december wordt er voor de jeugd, die traint van 19.00 tot 20.00 uur en niet aan de bondscompetitie deelneemt, een kersttoernooitje georganiseerd. Afhankelijk van het aantal aanwezige spelers zal er een enkel- danwel dubbelspeltoernooi gehouden worden. Zoals gebruikelijk is er na afloop voor de allerbesten een prijs beschikbaar.

Vanaf 20.00 uur is er voor de senioren een dubbelspeltoernooi. Wij, het bestuur, hebben gemeend om ook de jeugd die bondscompetitie speelt hieraan te laten deelnemen. De opzet zal evenals voorgaande toernooien gericht zijn op wisselende dubbelspelen. Afhankelijk van onze financiële positie zal bekeken worden of er “dikke” prijzen te winnen zijn.

img_1382

Dus kom op onze laatste speelavond van het jaar 2008 naar de sporthal en zorg dat je afgeslankt de feestdagen ingaat.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.