Jeugdtoernooi BC Bannink-Mach geslaagd

dscf0643Het was afgelopen zaterdag weer stil op straat in Zuid-Oost Drenthe want in de sporthal de Swaneburg in Coevorden werd het jaarlijkse jeugdtoernooi van de badmintonvereniging Bannink-Mach gespeeld. Naast de eigen jeugd hadden zich ook deelnemers van BV Hardenberg, BV Dalen, Racketeers uit Emmen, BV Schoonebeek, BC Erica, BC Forehand uit Klazienaveen en B.E.C. uit Emmer-Compascuum aangemeld.

Met een totaal van 86 deelnemers gaf de opkomst ten opzichte van voorgaande jaren een stijgende lijn te zien. De jongens en meisjes in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar streden in zes dubbelspel poules van verschillende sterkte om de ereplaatsen. Omdat er op tijd werd gespeeld , kon volgens het gemaakte speelschema om 14.30 uur de prijsuitreiking plaatsvinden.

Een aantal jeugdleden van Bannink-Mach had afgelopen jaar meegedaan met de regio-competitie en had al diverse jeugdtoernooitjes in de omgeving gespeeld. Met de daar opgedane ervaring werden de wedstrijden slim gespeeld. Van BC Bannink-Mach haalden de volgende dubbels een beker binnen: Christel Lankreijer/Leonie v/d Berg (gedeelde 3e prijs), Tom van Wijgerden/Jelle Brul (1e prijs), Anouk v/d Veen/Pleun Wassenaar (2de prijs), Merel Welink/Nikki Osseforth (1e prijs), Mart v/d Berg/Rolf Heinen (2e prijs) en Nick Renting/Thomas Smeenk (1e prijs). Om niemand teleur te stellen werd naast de beschikbare bekers, aan iedere speler en speelsters een herinnering uitgereikt.

Samen met hoofdsponsor Bannink Packaging en vele enthousiaste vrijwilligers hoopt de badmintonvereniging BC Bannink-Mach dit aantrekkelijke jeugdtoernooi in de toekomst te kunnen blijven organiseren.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.