Bannink-Mach grossiert in prijzen

Paastoernooi DalenHet Beekdal-paastoernooi op zaterdag 11 april werd door onze vereniging goed bezocht. Zestien spelers (8 dubbels) vertrokken rond half tien fietsend of met de auto naar de sporthal in Dalen. Ruim honderd badmintonners zouden op deze mooie lentedag spelen voor één van de hoofdprijzen.

Kristel Lankreijer/ Isa de Vreede werden voor de ogen van het talrijk aanwezige publiek ongeslagen kampioen in poule A. Ook Maaike Hofstede/ Wesley Anholts mochten als poulewinnaar inpoule C rond kwart over twee naar voren komen om hun eerste prijs (al drie keer eerder waren zij in Dalen kampioen) in ontvangst te nemen.

Tom van Wijgerden speelde met Julian Kat (Smash Hoogeveen). Hoewel zij nog nooit op een toernooi samen gespeeld hebben was hun eerste toernooi een succes. De eerste plaats in poule E leverde de hoofdprijs op. Merel Welink/ Nikki Osseforth en Nick Renting/Thomas Smeenk speelden in poule F. Zij troffen een sterke tegenstander uit Erica. Maar met een verdienstelijke derde plaats voor de meiden en een tweede plaats voor de jongens eindigde Bannink-Mach wederom bovenin.

De winnaars van diverse DPC-toernooien Laura Renting/Joyce Anholts hebben afgelopen zaterdag in Emmen weer hun prijzenkast aangevuld. Ongeslagen konden zij de eerste prijs in poule H in ontvangst nemen.

Lisanne Nevels/Lisanne Rohling en Annemiek Wolting/Kristel Welink kwamen deze dag nog iets te kort op de herendubbels van Erica en Meppeler Meppers. De beide Lisannes eindigde op een vierde plaats. Annemiek/Kristel werden derde in poule I. Al met al een geslaagde dag met vier eerste prijzen en voor iedere deelnemer een chocolade Paashaas.

Foto’s van beide toernooien zijn hier terug te vinden.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.