Mach promotieteam aanwezig op WMO markt Coevorden

Mach WMO markt 12-9-09 007s

De sprakeloze logopediste van de Saxenburggroep Anneke Slomp ontvangt de prijs (een Carlton wedstrijdracket) uit handen van de voorzitter van BC Bannink–Mach.

De BC Bannink-Mach was met een promotiestand aanwezig op de WMO markt (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) in Coevorden op zaterdag 12 september 2009. Een goede gelegenheid om ons als Mach weer voor het Coevorder publiek te presenteren. Samen met de Plons vertegenwoordigde Mach sportend Coevorden. De markt werd goed bezocht en veel publiek deed de stand van Mach aan. Niet zonder reden want er was een prijsvraag en er was een mooi wedstrijdracket te winnen.

De prijsvraag bestond uit tien meerkeuzevragen die allemaal betrekking hadden op badminton. Voor ons badmintonners natuurlijk een “piece of cake” maar voor niet badmintonners was dit niet eenvoudig. Vragen als wat de maximum snelheid van een badmintonshuttle is a) 100, b) 225 of c) 350 km per uur en is badminton een Olympisch sport a) ja sinds 1992, b) ja sinds 2008 of c) nee. De beste inzender had er acht van de tien goed en de prijs ging naar Anneke Slomp uit Hoogeveen, logopediste bij de Saxenburggroep. Al met al een geslaagde en leuke dag op de markt en het bestuur bedankt Cor, Thea, Joyce, Anja en Wim voor hun inzet.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.