Geslaagd 45-jarig jubileum

Coevorden – Badmintonvereniging Bannink-Mach vierde op 20 maart jl. haar 45-jarig jubileum. Een bijzondere mijlpaal, dus de hele dag stond daarom bol van activiteiten.

Zo was er ’s morgens een toernooi voor de jeugd t/m 14 jaar georganiseerd in sporthal De Swaneburg. Ook waren er behendigheidsspelletjes opgenomen in het programma en de ochtend werd afgesloten met een gezamenlijke lunch.

’s Middags kwamen de senioren in actie met een gezellig familietoernooi. Ook introducés werden in de gelegenheid gesteld om hun verborgen badmintontalenten te laten zien. Het toernooi werd feestelijk afgesloten met een heerlijk warm buffet.

Flower Power

De avond was het hoogtepunt van het jubileum. De feestcommissie had een feestavond in het Teuthuus georganiseerd met als thema “Flower Power”. De avond werd een groot succes, mede door de aanwezigheid van de topband “De B’Eaters”. Ook waren er enkele “top acts” m.m.v. Tina Turner, Armand en Peter Koelewijn. D.J. Joop zorgde tussendoor voor verhoging van de stemming.

De organisatoren en alle vrijwilligers kijken terug op een zeer geslaagd evenement.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.