Bannink-Mach in actie

Afgelopen zaterdag kwamen zeven teams van BC Bannink-Mach in actie. Alle teams speelden thuis in sporthal de Swanenburg in Coevorden. Het eerste seniorenteam nam het op tegen BC GO! uit Groningen. De vorige keer werd er nog gelijk gespeeld, maar dit keer was er sprake van winst. Het thuisspelende team wist na spannende partijen te winnen met 5-3. Ook het tweede seniorenteam moest spelen tegen BC GO!. Zij speelden de vorige keer 5-3. Ook deze keer wisten ze te winnen met 5-3. Het eerste juniorenteam kwam ook in actie tegen BC GO!. Het juniorenteam had net als eerdere wedstrijden een makkie. Er werd dan ook gewonnen met 8-0. Een groot aantal Groningers was dus afgereisd naar Coevorden. Het tweede jeugdteam kreeg Stiens op bezoek, de koploper in de competitie. De tegenstander kwam met één speler te kort, waardoor het thuisteam voor aanvang van de wedstrijd al met 3-0 voorstond. Het was een gewaagde tegenstander. Bannink-Mach wist de wedstrijd uiteindelijk naar zich toe te trekken. De stand werd 5-3. Ook de spelers uit de Drenthe-competitie kwamen in actie. Het eerste Drenthe-team speelde tegen de Racketeers uit Emmen. Het ging gelijk op en dat was in de uitslag merkbaar: 4-4. Het tweede Drenthe-team speelde tegen Forehand, ook zij wisten een gelijkspel te behalen. Het derde Drenthe-team nam het ook op tegen Forehand. Zij wisten helaas geen winst te behalen. De strijd werd met 2-6 verloren.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.