Spelletjesavond

6 december 2010. Deze avond voor een keer geen training maar zoals in Machistraal aangekondigd een spelletjesavond voor alle jeugdleden.

De trainende jeugd van 18.00-19.00 uur werd de sporthal ingestuurd om een zestal spelletjes uit te voeren. Bij alle spellen stond een begeleider klaar om de spelletjes uit te leggen en de punten op het scoreformulier te vermelden.

Zo kon men blikgooien, de shuttles zover mogelijk vooruit slaan, shuttles van tramrail naar tramrail brengen waarbij zijwaarts gelopen moest worden, de shuttles in hoepels mikken (waarbij de hoepels van  de groep van Martin verder achterin het veld lagen), jeu de badminton waarbij de shuttle zo dicht mogelijk bij een pion geslagen moest worden en shuttle (groep Martin)/ballon (groep Marcel) hooghouden waarbij één been in de hoepel moet blijven staan.

Bij alle spellen geldt vooral een duidelijke uitleg richting de begeleiders. Bij de shuttle /ballon hooghouden stokt de roulatie. Dylan bleef maar doortellen. Er was zelfs een jeugdlid die de ballon 125 keer!!!! hoog heeft gehouden. Echter ik was vergeten te vermelden dat maximaal 10 keer hooghouden beloond zal worden. Voor het overige heeft de jeugd haar inzet getoond en op het eind van de avond werden de prijzen uitgereikt.

Voor de groep van 19.00- 20.00 uur  werd het dobbelsteenspel gespeeld. Met verschillende medespelers werden 6 dubbelspellen gespeeld. De winnaar mocht twee keer met de dobbelsteen gooien (en één cijfer uitkiezen)en de verliezer eenmaal.  Dit cijfer moest op het scoreformulier ingevuld worden en zo proberen met drie honderdtallen zo dicht mogelijk bij 999 te komen. In verband met tijdsgebrek moesten zij ook driemaal één keer gooien en die cijfers noteren. Ook bij deze groep werd voor de beste jeugdspelers vette prijzen in het vooruitzicht gesteld.

Uitslag
Groep 18.00-19.00 uur (groep Marcel)
1e prijs     Anouk Wolbert (50,5 punten)
2de prijs Wiljam van Dijk (45,1 punten)
3e prijs     Francis Nijman (40 punten)

Groep 18.00-19.00 uur (groep Martin)
1e prijs  Patrick Odink (59,5 punten)
2e prijs Isa de Vreede (56,2 punten)
3e prijs Dilara Beukeveld (45,6 punten)

Groep 19.00- 20.00 uur
1e prijs Niki Osseforth (999 punten)
2e prijs Nick Renting (998 punten)
3e prijs Rashed Ferough (997 punten)

De prijzen voor deze avond werden beschikbaar gesteld door BLOKKER (horloges) en BAKKER BART (taart, donuts, appelflappen, berliner bollen enz). Namens BC Bannink-Mach dank ik beide winkeliers voor deze zeer gewaardeerde en leuke sponsoring.

Om de (door Annemiek Wolting gemaakte) foto’s van deze leuke avond te bekijken, klik je hier.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.