Wisselend succes

De teams van badmintonvereniging Bannink-Mach speelden afgelopen zaterdag in sporthal De Swaneburg. Team 1 won met 7-1 van Smash Hoogeveen. Team 2 stuurde de tegenstander met één puntje naar huis; ook daar werd de eindstand 7-1. Team 1 en 2 hebben daarmee nog kans op het kampioenschap.

Team 3 verloor van Erica met 6-2. De Jeugd 1 won gemakkelijk met 8-0, waarmee het team het kampioenschap bijna zeker heeft gesteld. Het tweede jeugdteam stuurde de tegenstander zonder punten huiswaarts. De spelers van de Drenthecompetitie kwamen ook in actie. Jeugd 1 speelde afgelopen zaterdag 4-4 gelijk. Erg knap, want de vorige keer werd nog verloren. Jeugd 2 verloor helaas met 6-2. Ook Jeugd 3 kon geen punten pakken en verloor met 8-0.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.