Eerste Grote Clubavond bij Juurlink Autobedrijf geslaagd

Dinsdagavond, 11 december 2012 vond bij Juurlink Autobedrijf in Coevorden de eerste Grote Clubavond plaats.

In heel Nederland hebben 88 Opel dealers hun deuren open voor een feestelijke afsluiting van de jaarlijkse Grote Clubactie. Tijdens deze bijzondere avond worden vrijwilligers en hun club in het zonnetje gezet en wordt op feestelijke wijze een cheque overhandigd met de opbrengst van de Grote Clubactie voor hun club.

Overhandiging cheques Grote Clubactie

Elk jaar opnieuw spannen duizenden vrijwilligers zich in zodat hun club zoveel mogelijk loten verkoopt. Door de crisis hebben verenigingen het geld immers harder nodig dan ooit. Opel heeft als supporter van de Grote Clubactie veel bewondering voor de inzet en clubliefde die de vrijwilligers laten zien en biedt hen een feestelijke avond aan.

Het bekend maken van de ‘score’ van de Grote Clubactie is ieder jaar weer een bijzonder moment, waar verenigingen reikhalzend naar uit kijken. Wat is de opbrengst/ Wat gaan we er dit jaar mee doen? Om de uitreiking nog feestelijker te maken en de vrijwilligers de aandacht te geven die ze verdienen, heeft Opel dealer Juurlink Autobedrijf, met vestigingen in Coevorden en Hardenberg alle lokale deelnemende verenigingen uitgenodigd voor de Grote Clubavond.

De volgende16 verenigingen uit de hele regio waren deze avond aanwezig:

 • Emmer basketball vereniging Mustangs
 • Badmintonclub Mach uit Coevorden
 • De Kikker uit Emmen
 • De Grunte uit Hardenberg
 • Zwemclub Polaris uit Klazienaveen
 • Sportclub Roswinkel (voetbalvereniging)
 • Gymnastiekvereniging Klimop uit Weiteveen
 • HV DOS uit Emmer-Compascuum
 • DAMAS Bruchterveld (gymnastiek en turnen)
 • Voetbalvereniging De Krimse Boys (D.K.B.)
 • Gemengde Zangvereniging De Hoogeweg
 • Volleybalvereniging De Zwaluwen uit Gramsbergen
 • Jeugdbrandweer Coevorden
 • Fietscrossvereniging Rapid Wheels uit Klazienaveen
 • Gymnastiekvereniging Gramsbergen
 • Speeltuinvereniging ’t Centrum uit Nieuw-Schoonebeek

 

Juurlink Autobedrijven stelde daarnaast een Opel Zafira Tourer voor een weekend geheel kosteloos ter beschikking aan een vereniging. De prijs werd overhandigd door Jos Warrink, vestigingsmanager van Juurlink aan Gymnastiekvereniging Klimop uit Weiteveen.

Iedere vereniging was zeer tevreden over de opbrengst, gerealiseerd door hun eigen leden en gingen met een grote bos bloemen en een mooie cheque huiswaarts. Het was een gezellige avond, welke voor herhaling vatbaar is.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.