Sportcomplex De Swaneburg per direct gesloten

Tijdens de raadsvergadering van 18 december jl. is bekend gemaakt dat sportcomplex De Swaneburg met onmiddellijke ingang is gesloten.

Uit onderzoek blijkt dat de brandveiligheid, de elektrotechnische installatie en de constructie gebreken vertonen die risico’s vormen voor de gezondheid en veiligheid van bezoekers en personeel (zie ook: www.deswaneburg.nl).

Op 19 december jl. ontving het bestuur van de badmintonclub een e-mail van De Swaneburg dat we geen gebruik meer kunnen maken van de sporthal en dat er eind januari een uitnodiging zal zijn waarin zal worden toegelicht omtrent de toekomst van het sportcomplex.

Het bestuur heeft direct na de bekendmaking van de sluiting van de hal, contact gezocht met de gemeente en omliggende verenigingen om tot een tijdelijke oplossing te komen, zodat we in 2013 ook plezier kunnen blijven beleven aan badminton. Zo gauw we hier meer duidelijk over hebben, zal dit via de nieuwsbrief en de website worden gecommuniceerd.

Rest mij op dit moment jullie allen namens het bestuur prettig kerstdagen en gezond en sportief 2013 te wensen.

Vincent Wesseling

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.