Speellocaties voor januari 2013

Beste Badmintonners,

Allereerst de allerbeste en sportiefste wensen voor 2013 toegewenst.

We kunnen nog een paar daagjes uitbuiken en zelfstandig de conditie weer op het niveau brengen van voor de kerstmaaltijd, kniepertjes, rolletjes en oliebollen, maar dan zullen we het racket weer gaan oppakken. Helaas kan dit nog niet in onze vertrouwde sporthal de Swaneburg. Vooralsnog blijft deze gesloten tot eind januari. We hebben een uitwijkmogelijkheid gevonden voor de senioren en de junioren bij omliggende sporthallen. Helaas is dit voor de trainingen niet in Coevorden, maar in Schoonebeek en Dalen.

Voor de jeugd (groep 1 en 2) is er ruimte in sporthal ’t Grootveld in Dalen (Dalerveensestraat 30B, Dalen) op donderdag van 17:00 – 18:00 uur.

Voor de senioren (recreanten en competitie) is er ruimte in sporthal de Kampen in Schoonebeek (De Kampen 20, Schoonebeek) op maandag vanaf 20:00 uur. Deze hal is dan ook in gebruik door badmintonners uit Schoonebeek, dit houdt in dat er 5 banen beschikbaar zullen. Dit biedt echter ook de mogelijkheid om eens tegen een andere tegenstander of met een partner te spelen.

De competitiewedstrijd van 19 januari is verschoven naar 20 januari om 13:30 in de Drostenhal in Coevorden.

Vincent Wesseling
Voorzitter

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.