Lisanne Nevels is Sportleider 2

Vorig jaar heb ik samen met 11 andere trainers, waarvan nog 2 van onze club, uit het noorden van Nederland de cursus SL2 gevolgd. Hiervoor zijn we 6 avonden bij elkaar gekomen om al het lesmateriaal in theorie en in praktijk door te nemen. De cursus werd gegeven door Eric Annema en afgerond in december 2012. De eerste prijsuitreiking was in februari maar hier kon ik helaas niet bij aanwezig zijn door mijn  stage op Malta.

Diploma Sportleider 2

Maar, na lang gewacht te hebben, mocht ik dan afgelopen zaterdag tijdens de Dutch Open in Almere mijn SL2 diploma op halen.  Hiermee ben ik dan nu officieel Sport Leider niveau 2. Ik ben erg blij dat ik de diploma heb behaald en zal met veel plezier training blijven geven aan de jeugd !

Groet, Lisanne

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.