Week van het Badminton

Wij doen mee met de Week van het Badminton van 16 september tot en met 22 september 2013 en organiseren op 16 september een inloopavond voor iedereen vanaf 18 jaar. Spoor familie, vrienden, buren en kennissen aan om ook te komen en kennis te maken met de badmintonsport en onze vereniging.

De Week van het Badminton is een initiatief van Badminton Nederland en de week waarin alle badmintonverenigingen in het land open dagen organiseren. Ook wij zetten de deuren van de sporthal open om mensen kennis te laten maken met badminton.

Doe mee

Doe mee en nodig je vrienden uit
Wij vragen jou om je vrienden, familieleden, buren en kennissen die nog niet badmintonnen uit te nodigen om tijdens onze inloopavond op 16 september van 19:45uur naar de baan op te gaan. En kom dan vooral samen naar sportcomplex “de Swaneburg” .

Meer info: www.weekvanhetbadminton.nl

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.