Bannink-Mach 2 – Bahosa 5

Op zaterdag 29 september moest het tweede team van Bannink-Mach tegen het vijfde team van Bahosa. Twee weken geleden waren de Hoogezanders met 5-3 te sterk voor Bannink-Mach. Maar in het team leefde een revanche-gevoel. We kunnen ze aan en dat zullen we ze laten zien ook. Dit beloofde dus wat!

In deze wedstrijd speelden we dit keer allemaal (Edwin, Jan-Roelof, Wim, Diny, Thea en Anja). Dit kwam mede doordat de teamfoto’s werden gemaakt.

In deze wedstrijd was het aan Edwin de eer om de spits af te bijten. Hij speelde een goede en leuke partij en won deze ook met 21-16 en 21-13. Daarna kwam Jan-Roelof. Jan-Roelof speelde niet erg constant en sloeg vele shuttles uit. Maar uiteindelijk trok hij toch aan het langste eind. Hij won zijn partij met 21-13 en 21-17.

Daarna was het de beurt aan Diny. Zij speelde een goede wedstrijd en won deze met duidelijke punten, namelijk 21-10 en 21-12. De laatste enkelpartij werd gespeeld door Anja. Anja sloeg vele shuttles uit en verloor deze wedstrijd met 10-21 en 12-21.

Na de enkels stonden we dus met 3-1 voor!!

Nu de dubbels. De herendubbel werd gespeeld door Jan-Roelof en Wim. De eerste game werd verloren met 18-21, de tweede werd gewonnen met 21-15, dus moest er een derde game aan te pas komen om de beslissing te geven. De derde game werd door Bahosa gewonnen met 21-14. De damesdubbel werd gespeeld door Diny en Thea. Ook de beslissing in de damesdubbel viel in de 3e game. Toch was ook hier Bahosa net iets sterker dan Bannink-Mach.

Na de dubbels stond het weer gelijk (3-3).

De gemengddubbels moesten dus de beslissing gaan brengen. Het eerste gemengddubbel was Edwin en Anja. Zij hebben hun gemengddubbel gewonnen in 3 games. Het tweede gemengddubbel met Wim en Thea werd ook in drie games gewonnen.

Zo heeft Bannink-Mach de lijn weer recht getrokken tegen Bahosa. De einduitslag was dus 5-3. Dit levert weer 5 mooie punten op.

Anja Wolting

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.