Bannink-Mach J1 – BC GO J4

Op zaterdag 6 oktober speelden de junioren hun 3e wedstrijd. Ditmaal moesten ze uit naar Groningen.

In deze wedstrijd startte Thomas als eerste heer. Thomas die in de eerste game knap met zijn tegenstander mee kon, verloor hij net met 15-21. Ook de tweede game was een spannende, maar werd ook in het voordeel van de Groninger beslist. Thomas verloor de tweede game met 10-21.

Steven was vandaag ook mee en speelde tweede heer. Je kon merken dat hij nog niet veel getraind had dit seizoen, zijn service liep niet lekker waardoor de tegenstander Steven gelijk aan het lopen had. Steven verloor zijn enkel met 12-21 en 5-21.

Lisanne Nevels speelde vandaag de eerste damesenkel. Lisanne die goed van start ging en lang met haar tegenstandster meekon, had de pech dat haar tegenstandster over goede cross-ballen beschikte. Hierdoor verloor ze haar enkel met 13-21 en 11-21.

Annemiek mocht vandaag de laatste enkel spelen, of terwijl de tweede damesenkel. Annemiek die in het begin wat achter de feiten aanliep verloor de eerste game met 8-21. In de tweede game probeerde ze nog wat terug te doen, maar de eindsprint was wat laat. Ze verloor ook de tweede game, maar dan met 9-21.

De herendubbel werd gespeeld door Thomas en Steven. Dit was de eerste keer dat zij met elkaar speelden en dat was ook wel te blijken. Beide liepen elkaar vooral achter in het veld in de weg, waardoor het voor de tegenstanders makkelijk werd. De dubbel werd verloren met 5-21 en 6-21.

De damesdubbel werd gespeeld door Lisanne en Lisanne. Je kunt merken dat de beide Lisanne’s nu vaker met elkaar spelen en weten wat elkaars sterke punten zijn. Toch verloren ze hun dubbel met 13-21 en 10-21.

Het eerste gemengddubbel werd gespeeld door Steven en Lisanne Rohling. In de eerste game moesten beide nog wat aan elkaars spel wennen, waardoor de eerste game werd verloren met 7-21. De tweede game was een stuk spannender, maar deze werd ook verloren met 14-21.

Het tweede gemengddubbel werd gespeeld door Thomas en Annemiek. Het was vanaf het begin af aan een spannende partij met lange rally’s en van beide kanten mooie punten. Jammer genoeg werd deze partij toch verloren met twee keer 15-21.

Dit leverde als einduitslag een 8-0 verlies op.

Annemiek Wolting

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.