Bannink-Mach A1 – Nijeveen A3

De wedstrijd is gespeeld op 6 oktober 2007 in sporthal de Eendracht te Nijeveen. Jacco was dit weekend vrij, daarom was Dylan eerste heer. Dylan won de eerste game met 21-15. In deze game zaten mooie rally’s. De tweede game ging moeizaam, waardoor Dylan deze jammer genoeg verloor met 18-21. In de derde game ging hij er echter weer goed tegenaan en hij won deze game dan ook met 21-10. Zo stond Bannink-Mach voor met 1-0.

Joyce speelde als tweede heer. Joyce moest tegen Chantal van Dijk waar ze al vaker tegen gespeeld had. Joyce won de eerste game met 21-9. In de tweede game werd Chantal moe en die won Joyce dan ook duidelijk met 21-6. 2-0 voor Bannink-Mach.

Kristel die eerste dame speelde wou ook graag winnen. Ze ging met een goed gevoel de baan op. De eerste game won ze gemakkelijk met 21-2. De tweede game probeerde haar tegenstander nog terug te komen maar tevergeefs. Kristel won ook de tweede game met 21-5. Kristel had Bannink-Mach op een 3-0 voorsprong gezet.

Laura speelde tweede dame. Ook zij wou graag winnen en dat deed ze ook.
De eerste game won ze gemakkelijk met 21-10, dit kwam mede doordat Laura de shuttles goed spreidde en zo haar tegenstander goed liet lopen. Hierdoor ging Laura met een goed gevoel de tweede game in. Ze won deze game dan ook met 21-9. Zo stond Bannink- Mach na de enkels met 4-0 voor.

De herendubbel werd gespeeld door Dylan en Joyce. Dylan en Joyce hadden voor de wedstrijd goed besproken hoe ze gingen spelen en dit pakte goed uit. Ze wonnen de eerste game met 21-15.De tegenstanders werden in de tweede game moe en ze wonnen daardoor de tweede game met 21-10.

Toen moesten Krisel en Laura de damesdubbel spelen. Ze wonnen de eerste game gemakkelijk met 21-5. In de eerste game zaten mooie rally\’s tussen. De tweede game wonnen ze ook makkelijk met 21-4.

De eerste mix werd gespeeld door Dylan en Kristel. Dylan en Kristel speelden vandaag voor het eerst samen, maar dat zou je niet zeggen als je ze had zien spelen. De eerste game wonnen ze op het nippertje met 21-19. Enig minpuntje was dat ze soms elkaar in de weg liepen, of terwijl miscommunicatie. De tweede game ging beter, er werd meer overlegt. Deze game werd dan ook makkelijker gewonnen. Ze wonnen met 21-8. Bannink-Mach stond hierdoor nu al met 7-0 voor.

Ook Joyce en Laura wouden graag nog even de laatste partij winnen. Dit zou dan namelijk de tweede 8-0 overwinning opleveren. De eerste game wonnen Joyce en Laura met 21-8. In de tweede game hadden de tegenstanders geen puf meer. Joyce deed niks anders dan opslaan en Laura hoefde alleen maar te wachten totdat de winst binnen was. Joyce en Laura wonnen deze game dan ook met 21-1.

Zo had Bannink-Mach ook de derde wedstrijd gewonnen met 8-0. Het was een geslaagde wedstrijd en op de terugweg werd er dan ook nog lang over nagepraat.

Joyce Anholts

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.