Bannink-Mach J1 – BV de Slagen J1

De wedstrijd is gespeeld op zaterdag 27 oktober 2007, in de Swaneburg te Coevorden.

Vandaag speelden de Junioren hun return wedstrijd tegen de Slagen uit Zuidwolde. Vandaag speelden ze weer met z’n vieren. Na het nipte verlies van afgelopen woensdag, wou het team thuis Zuidwolde een lesje leren. Daarnaast waren de aspiranten ook nog gekomen om aan te moedigen, dit moest wel een goede steun in de rug geven. De opstelling luidde als volgt:

– 1e heer Thomas
– 2e heer Lisanne Nevels
– 1e dame Lisanne Rohling
– 2e dame Annemiek
– herendubbel Thomas/Lisanne Nevels
– damesdubbel Lisanne Rohling/Annemiek
– gemengddubbel I Lisanne/Lisanne
– gemengddubbel II Thomas/Annemiek

Thomas mocht tegen dezelfde tegenstander als afgelopen woensdag. Thomas die woensdagavond al gauw wat punten achterstond, liet blijken dat hij dit niet weer van plan was. Hij pakte al gauw een voorsprong en hield deze vast. Hij won zijn eerste game met 21-15. In de tweede game wisselde hij zijn service wat meer af, waardoor hij nog meer druk op zijn tegenstander zette waardoor hij ook de tweede game heeft gewonnen, ditmaal met 21-13.

Lisanne Nevels speelde ook weer tegen dezelfde tegenstander in haar enkel. Lisanne die in het midden van de eerste game ten val kwam, verloor de eerste game met 8-21. In de tweede game kon ze lang met haar tegenstander mee en maakte ze mooie punten. Jammer genoeg verloor ze de game nipt met 19-21.

Daarna was het de beurt aan de dames. Lisanne speelde de eerste damesenkel. Het liep niet zoals het eigenlijk moest lopen, ze sloeg onnodig wat shuttles in het net. Hierdoor verloor ze haar enkel met 5-21 en 10-21. De laatste enkel werd gespeel door Annemiek. Annemiek had geen moeite met haar tegenstandster, de eerste game won ze met 21-7. In de tweede game had haar tegenstandster de moed laten zakken, waardoor Annemiek de tweede game met 21-2 won.

De herendubbel was een spannende partij. Er waren lange rally’s met vele slagwisselingen en mooie schijnslagen. Toch verloren Thomas en Lisanne Nevels met 16-21 en 12-21. De damesdubbel werd wel gewonnen. Lisanne Rohling en Annemiek stonden aan het begin van de eerste game wat achter, maar wonnen toch de eerste game met 21-17. De tweede game liep niet helemaal zoals het wezen moest, deze werd verloren met 18-21. In de derde game werd alles weer op alles gezet, waardoor de derde game werd gewonnen met 21-16.

Het eerste gemengddubbel Lisanne en Lisanne verloren hun partij. In de eerste game werden nog wat onnodige foutjes gemaakt, maar in de tweede game gingen ze lang met hun tegenstanders mee. Ze verloren hun partij met 13-21 en 15-21. Het tweede gemengddubbel Thomas en Annemiek wonnen wel. Door vooral de punten te maken aan de kant van de dame, wonnen Thomas en Annemiek redelijk eenvoudig met 21-16 en 21-14.

Hierdoor werd de einduitslag een gelijkspel (4-4). Op naar volgende week, thuis tegen Musselkanaal.

Annemiek Wolting

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.