Bannink-Mach J1 – BC Assen J2

Op zaterdag 10 november moesten de junioren aantreden tegen BC Assen. De wedstrijd werd gespeeld in de Swaneburg te Coevorden. Het was alweer de 7e wedstrijd van de competitie. De junioren hebben dit seizoen nog geen enkele wedstrijd gewonnen. Zou er dit keer verandering in komen?

Thomas startte vandaag als eerste heer. De eerste game verloor hij met 11-21. En ook de 2e game verloor hij. Dit keer met 13-21.

Toen moest Lisanne Nevels aantreden. De eerste game was erg spannend. Er werden over en weer punten gemaakt. Toch kwam Lisanne net iets te kort en verloor zo de 1e game met 17-21. De 2e game leek een herhaling van de eerste. Ook deze werd helaas met 17-21 verloren.

De 3e enkel werd vandaag gespeeld door Annemiek. De 1e game won ze zonder al te veel moeite met 21-12. In de 2e game werden de rally’s langer. Toch wist Annemiek ook deze game te winnen. Het werd 21-14.

Ten slotte moest Lisanne Rohling haar enkel spelen. De 1e game verloor ze met 16-21. Ook de 2e game werd verloren. Dit keer met 7-21.

Na de enkels stond het dus 3-1 in het voordeel van Assen. Toen was het tijd voor de dubbels.

De herendubbel werd gespeeld door Thomas en Lisanne Nevels. De 1e game verloren ze met 10-21. En ook in de 2e game was Assen te sterk. Het werd 12-21.

De damesdubbel werd gespeeld door Annemiek en Lisanne Rohling. Vanaf het begin af aan was de damesdubbel een spannende partij. De 1e game werd met 18-21 verloren. In de 2e game was een verlenging nodig. Assen had net iets meer geluk en won zo met 22-20.

Het stond dus al 5-1 voor Assen, en de junioren hadden dus al verloren. Toch gaven ze niet op en begonnen aan de gemengddubbels. Het eerste gemengddubbel werd gespeeld door Lisanne en Lisanne. Het was een spannende wedstrijd. De 1e game wonnen ze met 22-20. Maar Assen gaf niet op en won de 2e game met 13-21. Er moest dus een 3e game aan te pas komen. Assen won die game, en zo verloren de beide Lisanne’s het eerste gemengddubbel.

Het tweede gemengddubbel werd gespeeld door Thomas en Annemiek. De 1e game ging gelijk op. Toch verloren ze de 1e game met 18-21. Even leek het erop dat er een 3e game moest komen om de partij te beslissen, maar Assen won ook de 2e game. Al was het nipt met 19-21.

Dit leverde als einduitslag een 7-1 verlies op. Volgende week hebben we een weekje rust. De week daarna spelen we tegen Erica.

Thomas Oudhuis

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.