Bannink-Mach J1 – BC Erica J2

De wedstrijd is gespeeld op zaterdag 24 november 2007 in Sporthal Erica op sportpark de Veenschappen.

In speelweek 7 van de competitie konden de junioren afreizen naar Erica. De junioren starten vandaag in hun ‘standaard’ opstelling: 1e heer Thomas Oudhuis, 2e heer Lisanne Nevels, 1e dame Lisanne Rohling en 2e dame Annemiek Wolting.

Thomas mocht ook vandaag weer het spits afbijten. Zijn tegenstander was echter een maatje te groot voor Thomas, waardoor Thomas zijn enkel verloor met 9-21 en 7-21.
Lisanne Nevels mocht als tweede heer aantreden. Lisanne begon erg goed aan haar enkel en won de eerste game in de verlenging met 22-20. Daarna zakte ze wat in waardoor de tweede en de derde game verloren gingen met 9-21 en 12-21.

Ook Lisanne Rohling begon erg sterk aan haar enkel partij. In de eerste game had ze weinig moeite met haar tegenstandster. Deze game won ze met 21-17. Maar ook voor Lisanne Rohling waren de tweede en derde game iets te veel van het goede, zij verloor deze games met 14-21 en 10-21. Om toch nog te kunnen winnen, moest Annemiek dus haar enkel winnen. Dit deed ze, maar de eerste game ging bepaald niet gemakkelijk. Annemiek stond de hele tijd achter, maar op het laatst won ze toch met 22-20. De tweede game liep veel beter en Annemiek won deze met 21-6.

Nadat alle enkels gespeeld waren, mochten Lisanne Nevels en Thomas weer de baan op. Beide spelers gingen positief de baan op, maar kwamen er wat teleurgesteld weer af. Beide vroegen zich af wat ze met bepaalde shuttles moesten doen, omdat ze niets konden doen want de eerste heer stond ‘overal’ op de baan. Ze verloren hun dubbel met 7-21 en 9-21.

Lisanne Rohling en Annemiek hadden niet veel moeite met de dames uit Erica. Het dubbelen liep weer lekker zoals vorig seizoen en dat was ook te zien in de uitslag. Lisanne en Annemiek wonnen met 21-13 en 21-15. Een gelijkspel zat er vandaag dus nog in.

Het eerste gemengddubbel werd gespeeld door Lisanne en Lisanne. De eerste game verloren ze met 14-21. Aan het eind van de tweede game leek het er nog op dat er een derde aan te pas moest komen, maar dit gebeurde helaas niet. De beide Lisannes verloren hun gemengddubbel in de tweede game met 19-21.

De laatste partij van vandaag werd gespeeld door Thomas en Annemiek. Thomas en Annemiek verloren de afgelopen weken hun gemengddubbel net en ook vandaag kwamen ze net weer wat te kort. Ze verloren met 13-21 en 17-21.

Dit leverde als einduitslag een 2-6 verlies op.

Annemiek Wolting

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.