Bannink-Mach J1 – SV Meteoor J2

De wedstrijd is gespeeld op 1 december 2007 in de Swaneburg te Coevorden. Op zaterdag 1 december moesten de junioren spelen tegen de junioren uit Veendam.

De eerste enkel werd gespeeld door Thomas Oudhuis. Het was een erg spannende wedstrijd. In het begin van de eerst game stond hij iets achter, maar had dat al snel weer opgehaald. Hij won de eerste game met 21-17. De tweede game won hij met gemak. Het werd toen 21-10. De tweede herenenkel werd gespeeld door Gert-Jan van den Hout. Ook hij stond in het begin een beetje achter maar maakte dat weer helemaal goed door de eerste game te winnen met 21-8. De tweede game was ook heel gemakkelijk. Ook deze won hij met 21-8.

Lisanne Nevels speelde de eerste damesenkel. Lisanne vond de eerste game gemakkelijk en won deze met 21-13. De tweede game had ze het moeilijker. Deze verloor ze met 13-21. Er moest dus nog een derde game worden gespeeld en dit was ook een moeilijke game. Lisanne verloor deze met 7-21. De tweede damesenkel werd gespeeld door Annemiek Wolting. Ze had het niet gemakkelijk in haar wedstrijd. De eerste game had ze helaas op het nippertje verloren met 20-22. De tweede was nog steeds niet gemakkelijker geworden. Ook deze verloor ze met 13-21.

De tussenstand was nu 2-2.

Nu was het de beurt aan de heren in hun dubbel. De heren konden heel goed samenspelen en wonnen met gemak de eerste game met 21-12. De tweede game wisten de tegenstanders iets beter de zwakke plakken van Thomas en Gert-Jan. Het werd heel spannend op het laatst omdat er een paar fouten werden gemaakt met de opslag, Uiteindelijk hebben Thomas en Gert-Jan gewonnen met 21-17. Annemiek en lisanne waren nu aan de beurt met hun damesdubbel. Helaas verloren de dames de eerste game met 16-21. De tweede game was wel wat spannender maar helaas verloren we deze ook met 15-21.

Nu waren de gemengddubbels aan de beurt. Eerst mochten Gert-Jan en Lisanne spelen. Het was een slecht begin maar we kwamen later wel op gang. Helaas verloren we deze game met 14-21. De tweede game ging wel beter maar net niet goed genoeg. Ook deze verloren we met 17-21. Thomas en Annemiek mochten de andere gemengd dubbel spelen. De eerst ging heel goed dus wonnen ze deze met 21-10. De tweede game ging iets minder en verloren deze met 11-21. In de derde game kwamen ze helemaal terug en wonnen deze met 21-16.

De uiteindelijke stand is 4-4 geworden.

Lisanne Nevels

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.