Tweestrijd bij Bannink-Mach

In de tegenwoordig weer representatieve en goed bezochte sporthal De Swaneburg speelden afgelopen zaterdag het 1e en 2e team van Bannink-Mach in de competitie voor de tweede keer tegen elkaar, omdat ze in dit seizoen in dezelfde 2e klasse zijn ingedeeld. De 1e confrontatie was geëindigd in een duidelijke 8-0 overwinning voor het eerste team. Nu was de onderlinge strijd veel spannender, werden er meer games gespeeld en werd de einduitslag 5-3 voor het eerste team. Met de hakken over de sloot verspeelde de titelkandidaat dus net geen punten.

In de mannendubbel speelden Egbert Wisman en Jan Erik Westinga tegen Wim Berends en Ralf Groeneveld. De teams waren erg aan elkaar gewaagd en dat leverde een lange partij op in 3 games, 21-12, 17-21 en 21-17.

In de vrouwendubbel waren dat Linda Pot en Mirjam Kemperman tegen Diny Sewuster en Anja Wolting. In deze partij was het krachtsverschil groter en won het 1e team met afgetekende cijfers, 21-12 en 21-13.

In de 1e mannenenkelpartij gaf de routine van Jan Erik de doorslag en maakte Ralf op de beslissende momenten net teveel fouten, 21-18 en 21-18.
Linda Groeneveld speelde na haar bevalling weer voor het eerst de 1e vrouwen- enkelpartij tegen Diny Sewuster, die met haar routine nog steeds voor veel punten zorgt en nu ook knap won, 18-21 en 18-21.

In de 2e mannenenkelpartij zorgde “good old” Wim Berends voor een grote verrassing door in 3 games Egbert Wisman te verslaan, 17-21, 21-8 en 11-21.
Een tweede verrassing was de winst van Anja Wolting op Linda Pot. Met bekeken spel en benutting van de diepte van het speelveld was Anja superieur en had zij echt haar dag, 20-22 en 18-21.

Mix

De mixen moesten dus de beslissing brengen en daarin was het 1e team toch echt beter. Mirjam en Jan Erik wonnen met ruim verschil van Anja en Ralf, 21-8 en 21-15, terwijl Linda Pot en Egbert ook duidelijk beter waren dan Diny en Wim. 21-17 en 21-13, die kennelijk hun kruit in hun singles verschoten hadden.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.