Bannink-Mach grossiert in kampioenen

Na het eerste competitieseizoen met de nieuwe trainer Dick Groeneveld heeft badmintonclub Bannink-Mach vier kampioensteams binnen zijn gelederen. Een unieke en gezamenlijk prestatie van alle competitiespelers en speelsters (en invallers), die in de 46- jarige geschiedenis van de club niet eerder is voorgekomen.

Groepsfoto van de kampioenen seizoen 2010-2011

Het 1e seniorenteam werd ongeslagen kampioen in de 2e klasse Noord. Dit team heeft als vaste speelsters Laura Renting (sporttalent Gemeente Coevorden in 2010), Joyce Anholts (ook zo’n talent en zij wonnen alle enkel- en dubbelpartijen), Miriam Kemperman en als spelers Egbert Wisman, Mark van Wijk en Ben ten Velde.

Het 2e seniorenteam verloor slechts één wedstrijd toen tijdens de partij een zweepslag werd opgelopen. Dit team werd opnieuw kampioen nu ook in de 2e klasse Noord, nadat zij vorig seizoen ook al kampioen geworden waren. Vaste speelsters zijn Marissa Buurke en Anja Wolting. De heren in dit team zijn Hans Dolfsma, Vincent Wesseling en Wim Berends.

Beide teams promoveren naar de 1e klasse Noord en gaan daar met veren shuttles spelen en tellen dan echt mee in badmintonland.

Ook de jeugd van Bannink-Mach  deed het gehele seizoen van zich spreken en ook daar werden 2 teams (U15) kampioen. Het 1e jeugdteam bestaat uit Nikki Osseforth, Merel Welink, Mart van den Berg en Nick Renting en zij waren oppermachtig in de 1e klasse Noord. Het 2e jeugdteam bestaat uit Anouk van der Veen, Pleun Wassenaar, Maaike Hofstede, Wesley Anholts en Stefan Leferink. Zij waren in een felle strijd gewikkeld met Stiens, maar wonnen uiteindelijk met een beter gamegemiddelde in de 2e klasse Noord.

Allemaal fantastische prestaties die werden gerealiseerd in de mooie nieuwe rood-zwarte outfit van de club (waarin alle 9 teams spelen), die kon worden gerealiseerd met financiële steun van kledingsponsors Wok Four You en Westinga schilderwerken.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.