Uitslag recreatief toernooi 3

Afgelopen maandag vond het derde recreatieve toernooi voor junioren en senioren plaats. Ook de  “echte” recreanten gaven acte de présence. Het kaartspel bepaalde deze avond de  medespeler en tegenstanders.

Bij de junioren wisten vijf spelers de volle buit (6 punten) te scoren. Hiervoor zorgden Nick Renting, Nikki Osseforth, Wesley Anholts, Anouk v/d Veen en Marnix Meijer.
Wederom bleef Wesley ongeslagen. Opvallende stijger was Marnix. Hij steeg van de 15de naar de 8ste plaats.

Uitslag junioren

Ook de “echte”  recreanten kwamen met z’n zessen in de baan. Niet alleen buiten maar ook in de sporthal steeg de temperatuur tot ongekende hoogte. Het zweet brak los en op menig conditie werd een aanslag gepleegd. Hans Damen leidt ongeslagen het klassement na deze avond.

Uitslag recreanten

De andere senioren waren op deze warme avond ook verrassend goed vertegenwoordigd. 25 badmintonners lieten zich van de (te) goede kant zien om de aansluiting met de top van het klassement niet te verliezen. Nikki Osseforth, Colinda Koster, Cor van Wijgerden en Roel Janssen deden voor het eerst mee. Opmerkelijke stijgers zijn Maarten Sanders, (van 10 naar 6), Vincent Wesseling (van 9 naar 4) en Mark van Wijk (van 8 naar 3). Zij en wederom Hans Dolfsma wisten de volledige punten te pakken.

Uitslag senioren

De volgende recreatieve toernooi-avonden zijn:
16 mei, 23 mei (i.p.v. de vervallen avond van 14 maart) en de laatste op 6 juni.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.