Uitslag recreatief toernooi 2

Op 14 februari werd ons tweede recreatief toernooi gehouden. Als de lagere opkomst bij zowel de junioren als de senioren komt doordat het Valentijnsdag was, zijn het de thuisblijvers vergeven. Anders???

Het was weer een inspannende avond. Bij de junioren is Wesley Anholts nog ongeslagen. Dus een uitdaging voor de overige jeugdleden om hem van de troon te stoten. Bij de senioren gaat Hans Dolfsma fier aan kop. Ondanks dat Bert Anholts (bijna) de gehele competitie met het team van zijn zoon op pad is geweest, heeft hij, gezien zijn stand op de ranglijst, weinig van het spelletje opgestoken (grapje!)

Let op!!!
Op 14 maart staat het volgende recreatief toernooi gepland. Voor de junioren gaat het toernooi gewoon door. Voor de senioren wordt een andere datum gezocht omdat er  poulewedstrijden enkelspel voor de clubkampioenschappen gespeeld worden.

Uitslag senioren

Uitslag junioren

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.